• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc zilnic 1 octombrie: Cainii au probleme in dragoste, iar Iepurii se bucura de succes

Horoscop chinezesc zilnic 1 octombrie: Cainii au probleme in dragoste, iar Iepurii se bucura de succes

Horoscop chinezesc zilnic 1 octombrie: Cainii au probleme in dragoste, iar Iepurii se bucura de succes

Ce iti rezerva astrele pentru ziua de 1 octombrie 2015. Citeste horoscopul chinezesc de astazi.

DRAGON
Incearca sa nu fii critic cu cei din jur, pentru ca nu toata lumea se misca in ritmul tau, oricat de bine intentionati ar fi.

 
SARPE

Vrei sa scapi de niste sarcini care ti-au fost delegate si nu stii cui sa pasezi stafeta. Nu te panica, pentru ca vei gasi solutia potrivita.


CAL
Fii mai receptiv la invitatiile prietenilor si accepta sa iesi cu acestia, pentru ca in ultima perioada se pare ca ai intrat intr-o stare de melancolie totala.


CAPRA
Relatia ta cu ceilalti este impecabila si atat timp cat iti vei face datoria si vei da dovada de impartialitate vei fi apreciat.


MAIMUTA
Astazi poti fi solicitat sa aplanezi un conflict. Dat fiind ca esti o persoana chibzuita, vei reusi sa exprimi un punct de vedere obiectiv, care sa potoleasca apele.


COCOS
Ai grija la relatia cu autoritatile. Fereste-te de litigii si procese, fiindca deznodamantul dorit este greu de obtinut!


CAINE
Daca vei face numai asa cum doresti ai toate sansele sa-l faci pe partenerul de viata sa se simta frustrat si ti se va reprosa ca ai actionat egoist.


MISTRET
Vrei sa faci multe, insa esti sigur ca poti duce la indeplinire toate proiectele? Indicat ar fi sa ceri si ajutorul celor din jur, pentru ca se vor gasi persoane dispuse sa te sustina.


SOBOLAN
„Dupa fapta si rasplata” spune o vorba din batrani, iar astazi vei fi martorul unor intamplari, care vor rasplati nedreptatile ce ti s-au facut in trecut.


BOU
Esti cam confuz si gandurile iti zboara in alta parte.Nu reusesti sa te concentrezi deloc la indatoririle pe care le ai.

 

TIGRU
Este o zi in care esti provocat sa privesti spre viitor. Apar oameni si evenimente care iti deschid noi porti catre cunoastere.

 

IEPURE
Astazi este una din acele zile in care daca esti atent la semne poti castiga foarte multe pe termen lung. Apar oameni si evenimente care iti deschid noi porti catre cunoastere, afirmare si succes.

Sursa: Dr. Astrolog Alexandra Coman 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni