• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horoscop chinezesc de weekend 18-20 septembrie: Vesti bune pentru Dragoni in relatia de cuplu

Horoscop chinezesc de weekend 18-20 septembrie: Vesti bune pentru Dragoni in relatia de cuplu

Horoscop chinezesc de weekend 18-20 septembrie: Vesti bune pentru Dragoni in relatia de cuplu

Ce iti rezerva astrele pentru weekendul 18 - 20 septembrie.

DRAGON
Relatia de cuplu este din ce in ce mai dinamica, ceea ce iti creeaza buna dispozitie si iti creste starea de vitalitate.

SARPE
Este o zi excelenta pentru structurare, organizare si actiune. Ai planuri mari si ai si aliatii care sa te sustina.

CAL
Ai din ce in ce mai multe sarcini si responsabilitati si timp din ce in ce mai putin. Poate ca e momentul sa iti revizuiesti agenda si sa iti stabileti o lista de prioritati.

CAPRA
Astazi este momentul sa inveti sa acorzi timp pentru viata personala. Ai fost angrenat in tot felul de proiecte si te-ai cam neglijat.

MAIMUTA
Sarcinile de la serviciu te coplesesc uneori, insa ai energia suficienta sa raspunzi tuturor provocarilor. Aspectele planetare iti accentueaza determinarea si iti confera forta necesara atingerii obiectivelor.

COCOS
Este posibil ca anumite lucruri neterminate sau nerezolvate complet sa apara din nou in atentia ta. Vei i nevoit sa lasi deoparte tot ce faceai si sa te concentrezi sa solutionezi situatia nu creata.

CAINE
Dupa o perioada destul de haotica, vei reusi sa te stabilizezi din punct de vedere financiar. S-ar putea ca cineva sa isi achite o datorie restanta sau sa ai sansa sa realizezi o vanzare-cumparare.

MISTRET
Astazi esti mai nonconformist decat de obicei si iti poti surprinde partenerul exprimandu-ti sentimentele intr-o maniera diferita.

SOBOLAN
Dorinta de a experimenta noi emotii in relatia de cuplu te va dinamiza, oferindu-ti energie si pofta de viata.

BOU
Astazi esti mai creativ decat de obicei. In sfarsit iesi din conul de umbra si iti propui sa-ti valorifici talentele, promovandu-le din ce in ce mai bine.

TIGRU
Poti gasi solutii eficiente si banii necesari pentru solutionarea unor probleme medicale. In scurt timp te vei afla in cea mai buna forma.

IEPURE
Iti recomand sa eviti speculatiile, atat financiare cat si emotionale. Nu este momentul sa joci totul pe o carte, deoarece s-ar putea sa tragi lozul necastigator.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni