• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Horia Brenciu: “Există un sindrom, adică al celui care se uită prea mult la știri”

Horia Brenciu: “Există un sindrom, adică al celui care se uită prea mult la știri”

Horia Brenciu a fost astăzi în platoul emisiunii Vorbește lumea și a discutat alături de Adela, Bogdan și Shurubel despre situația actuală, dar și modalitățile prin care telespectatorii se pot destinde atunci când simt nevoia de momente pline de voie bună și relaxare.

Există un sindrom, adică al celui care se uită prea mult la știri, de orice natură ar fi ele, și apoi după câteva zile, acel cineva nu vorbește decât despre ce a văzut acolo. Trist este că o parte din dorințele și afinitățile lui se risipesc tocmai pentru că acel individ s-a concentrat prea mult pe acele evenimente”, a mărturisit Horia Brenciun.

Realizatorul podcastului Lucruri Simple a mai vorbit în timpul emisiunii și despre momentele pline de amuzament petrecute în studioul de înregistrare cu Smiley!

Îl cunosc pe Smiley de 20 ani și în timpul podcastului mi-am dat seama că el a apărut pentru prima dată la televizor în cadrul unei emisiuni pe care eu o prezentam la acea vreme. E impresionant, nu? (…) Podcastul cu el a durat vreo patru ore și jumătate! A fost senzaționat pentru că am vorbit cu el enorm de mult. Am aflat foarte multe lucruri interesante despre relația lui cu Gina, despre muzica lui, despre prietenia cu Moga… Și câte și mai câte! Am jucat cu el chiar și table. Apoi, am mai aflat și că Smiley are o echipă de fotbal. Chiar vă aștept pe toți să urmăriți podcastul noastru pentru că am aflat multe lucruri interesante despre el! (…) Podcastul acesta absolut minunat poate fi urmărit pe VOYO și cuprinde cel mai complex interviu pe care l-a putut da Smiley vreodată. Sincer, vă spun! La un moment dat sunase și Gina și întreba de el, atât de mult am stat de vorbă!”, a mai dezvăluit Horia Brenciu.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni