• PRO TV
  • Greseala fatala pentru cei mai macabri gangsteri din lume! Donald Trump vrea sa distruga celebra banda MS-13

Greseala fatala pentru cei mai macabri gangsteri din lume! Donald Trump vrea sa distruga celebra banda MS-13

Greseala fatala pentru cei mai macabri gangsteri din lume! Donald Trump vrea sa distruga celebra banda MS-13

Ce decizie a luat trump.

Cea mai violenta si macabra banda din lume e pe punctul de a fi dezmembrata. Celebra Mara Salvatrucha, sau MS-13 asa cum este prescurtata, a ajuns in atentia publica in USA si chiar pe agenda lui Donald Trump.

Infiintata in ani '80 in Los Angeles din emigranti salvadorieni, banda a ajuns sa aiba in jur de 70.000 de gangsteri in intreaga tara, avand "filiale" in LA, Boston, Fresno si alte orase mai mici din California si Massachusetts.

Banda este recunoscuta ca fiind cea mai violenta banda de strada din USA si cel mai probabil si din lume, obisnuind sa isi execute victimele cu macete. Atat de violenti sunt membrii bandei incat in anumite orase s-a interzis comercializarea macetelor!

Recent, banda a comis o serie de crime odioase, ce au culminat cu omorarea a doi tineri in urma cu 3 luni. Un baiat de 16 ani si o fata de 15 ani au fost omorati in plina strada de gangsterii acestei bande, lucru ce a adus in atentia media celebra banda.

Presedintele USA, Donald Trump, a declarat ca a luat masuri ca banda MS-13 sa fie dezmembrata, iar membrii sa fie deportati inapoi in America de Sud. Mai mult, Trump va tine un discurs in care va explica o serie mai lunga de masuri impotriva acestor bande de imigranti care terorizeaza anumite comunitati din USA.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni