• PRO TV
  • Giulia Anghelescu, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit frumusetea

Giulia Anghelescu, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit frumusetea

Giulia Anghelescu, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit frumusetea

Giulia Anghelescu va deveni mamica pentru a doua oara, iar momentul in care bebelusul va veni pe lume este asteptat cu nerabdare de intreaga familiei a artistei.

Giulia Anghelescu este o femeie frumoasa si eleganta, care atrage atentia tuturor atunci cand apare in public. Cantareata a trecut de-a lungul timpului prin numeroase schimbari de look, iar cea mai recenta dintre ele a fost o tunsoare scurta, asimetrica, care le-a amintit fanilor de Rihanna.

Cu parul lung sau scurt, Giulia Anghelescu este considerata o femeie cu trasaturi frumoase si cu o silueta de invidiat. Desi este insarcinata cu cel de-al doilea copil, cantareata nu a luat foarte mult in greutate, iar in primele luni de sarcina, burtica aproape ca nu se observa, cantareata mascand-o cu ajutorul hainelor. 

Citeste si: Asa mama, asa fiica! Cat bine seamana Bianca Dragusanu cu mama ei: "Doua papusi Barbie"

Giulia a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de mama sa. Asemanarea dintre vedete si cea care i-a dat viata este izbitoare, iar daca te intrebai de la cine a mostenit cantareata frumusetea, iata ca acum ai aflat raspunsul.

La vederea imaginii, fanii Giuliei nu s-au putut abtine sa nu intrebe "care este mama si care este fiica?", semn ca si ei au observat cat de tanara si atragatoare este mama cantaretei. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni