Giani Kiriță: "Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare"

Giani Kiriță a fost infectat cu Covid-19 și a trecut prin clipe foarte grele. 

Nu și-a dorit să discute multă vreme despre problemele întâmpinate, însă s-a decis să spună adevărul la Vorbește lumea. 

Giani Kiriță a mărturisit că s-a simțit foarte rău după ce a fost infectat cu virusul Sars-CoV-2 și a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit la ce era mai rău.

„Nu îmi găseau tratamentul medicii, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam 7 tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră.8 zile am stat numai cu perfuzii. Eram rău, când ești rău, simți că nu mai ai nicio scăpare."

"Fac sport 5 zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir. El m-a liniștit, mi-a spus că viața e frumoasă, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume.

Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră.”

Acum, Giani Kiriță e mult mai optimist și s-a bucurat de sărbători alături de cei dragi:

„Crăciunul l-am făcut în familie, la mama, ca în fiecare an. Dorm, îmi face patul, îmi aduce mâncare. Dorm în camera mea, nu am lăsat-o să o schimbe.

Vreau să păstrăm tradiția, i-am zis că nu vreau să facem altceva, să păstrăm casa părintească în care am crescut. Sunt emoționat total când vorbesc de familie. Duritatea era în teren, așa am fost educat."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni