• PRO TV
  • Gheorghe Turda, o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu: „Dacă ea vrea, cu drag o accept”

Gheorghe Turda, o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu: „Dacă ea vrea, cu drag o accept”

Gheorghe Turda, o vrea înapoi pe Nicoleta Voicu: „Dacă ea vrea, cu drag o accept”

Telenovelă fără sfârșit în viața a doi interpreți de muzică populară. Gheorghe Turda e dispus să se împace cu fosta iubită, cântăreața Nicoleta Voicu. Cei doi s-au despărțit în ianuarie, după doar un an de relație.

Nicoleta Voicu (47 de ani) a povestit în emisiunea La Măruță că a luat decizia de a pune capăt relației cu Gheorghe Turda (70 de ani) fiindcă ajunsese să se simtă ignorată. Conform fostei iubite a lui Gheorghe Turda, interpretul era foarte preocupat de imaginea și viața lui, din care parcă ea nici nu făcea parte.

Totul se învârtea în jurul persoanei dumnealui. Adică toate acțiunile, tot desfășurătorul unei zile era stabilit cu sau fără voia mea. Ieșirile, invitațiile la evenimente mondene, spectacole. El era personalitatea puternică a acestei relații și decisivă”, a spus Nicoleta Voicu.

Citește și: Poezia de adio a iubitei lui Gheorghe Turda te va emoționa până la lacrimi

Interpreta a vrut să risipească zvonurile conform cărora ar fi început o relație cu Turda pentru a avea acces la banii lui. „Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că Nicoleta n-a făcut nimic, că Nicoleta s-a agățat, că Nicoleta a profitat, că Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda”, a mai spus interpreta.

Cătălin Măruță a vrut neapărat să afle și părerea lui Gheorghe Turda, așa că l-a sunat în direct. Interpretul, care se afla la Sibiu pentru a cânta în cadrul unui festival, a declarat că relația lor s-a stins din cauza geloziei exagerate a Nicoletei.

Dacă ea ar vrea să se împace cu mine, cu drag o accept. Din punct de vedere sentimental, încă nu mi-a trecut ceea ce a fost între noi”, a spus Turda în direct.

Vezi mai jos cum a reacționat Nicoleta Voicu! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni