Geanina Ilieș, despre cel mai greu moment din viața ei

Geanina Ilieș a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre copilăria ei fericită într-o familie numeroasă, dar și despre momentele de cumpănă din viața ei.

Puțini știu că prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche” a crescut într-o familie unită cu cinci copii. Vedeta a relatat amintiri din copilăria ei, spunând că s-a înțeles foarte bine cu cei patru frați ai ei, având mereu grijă unul de celălalt. Vedeta recunoaște că și-ar fi dorit și o soră.”Îmi doream foarte mult să am o soră, însă m-a ajutat foarte mult faptul că am furat foarte mult de la frații mei, și anume că știu exact cum gândesc bărbații în ziua de astăzi și pe mine m-a ajutat foarte mult chestia asta”, a mărturisit vedeta.

Cel mai greu moment din viața lor, spune Geanina, a fost când mama lor s-a îmbolnăvit de cancer: ”Nu voiam să acceptăm lucrul acesta. După care ne-am strâns toți și am zis: mama va rămâne printre noi și ne-a ajutat foarte mult gândirea asta și am încercat să o facem și pe ea foarte puternică”. După ce a suferit o operație, mama Geaninei reușit să învingă boala. ”Din momentul acela eu am renăscut”, a spus Geanina Ilieș.

Urmărește în materialul video de mai sus alte detalii interesante din viața vedetei. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni