• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Fiul lui Adrian Iovan îi calcă pe urme! La 15 ani participă la raluri și visează să devină pilot

Fiul lui Adrian Iovan îi calcă pe urme! La 15 ani participă la raluri și visează să devină pilot

Creatoarea de modă Romanița Iovan este o mamă mândră și fericită. Cum reușește să se înțeleagă cu fiul adolescent și care sunt pasiunile acestuia? Răspunsul a fost oferit chiar de către ei, în platoul emisiunii Vorbește lumea!

Romanița Iovan este mama unui adolescent talentat și plin de energie, pe nume Albert. Băiatul a moștenit pasiunea pentru pilotaj a tatălui său, Adrian Iovan, însă nu s-a concentrat asupra avioanelor, ci a mașinilor. Aflat la vârsta la care alți adolescenți s-ar juca pe calculator, fiul Romaniței participă la competiții de pilotaj și obține premii! 

Romanița consideră că respectul este esențial în cadrul relației mamă-fiu, însă nu este o persoană exigentă și îl încurajează pe Albert să își urmeze pasiunile. Pe de altă parte, nici acesta nu este un adolescent rebel și își împarte timpul între antrenamente, cursuri și întâlnirile cu prietenii. 

"Nu am apucături de adolescent. Cred că este o mamă foarte bună. Mă lasă să fac tot ce vreau, dar nici nu am așteptări foarte mari, cum ar fi să merg la petreceri", a povestit Albert. 

Întrebată cum a reușit să creeze o legătură atât de bună cu fiul ei, Romanița a declarat: "În primul rând trebuie să existe comunicare zi de zi. Copilul să îți devină prieten, iar mama să îi devină prietenă. Albert primește de la mine o informare și el gândește, trece prin fluxul minții, și până la urmă trage concluzia că am dreptate. Sau poate să fie invers", a povestit Romanița. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni