• PRO TV
  • #fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 3: Oana si reporterii descopera povestea celui mai mare festival de muzica din Romania

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 3: Oana si reporterii descopera povestea celui mai mare festival de muzica din Romania

#fiireporterPRO la UNTOLD - DAY 3: Oana si reporterii descopera povestea celui mai mare festival de muzica din Romania

Peste 300.000 de oameni sunt asteptati la editia din 2017 a festivalului. Nu e lucru usor sa organizezi cel mai mare eveniment de muzica din Romania, iar Irina si Paul au aflat asta chiar de la oamenii care scriu povestea Untold!

Castigatorii campaniei #fiireporterPRO au avut sansa sa intre in culisele festivalului si sa afle ce inseamna, de fapt, sa organizezi un eveniment de o asemenea anvergura.

Supravegheati indeaproape de mentorul lor, Oana Tache, Irina si Paul s-au transformat in adevarati reporteri de teren si i-au descusut pe organizatori. A fost inca o provocare pe care au dus-o la capat cu brio! Cel putin, asa zice Oana!



"Organizare. Asta e cuvantul de baza. Atat in ceea ce priveste festivalul cat si ce se intampla intr-o zi de filmare in echipa #fiireporter. Ieri le-am predat stafeta reporterilor Irina si Paul si i-am lasat pe ei sa descopere ce inseamna din punct de vedere organizare un festival international, sa o ia la intrebari pe Ioana (PR-ul Untold) si sa-si faca propria parere despre magnitudinea unui astfel de eveniment", a povestit mentorul celor doi.



"Pana va povestesc ei cum vad organizarea Untold, va spun si eu ca la punctele de intrare in festival esti verificat de 2 ori. Ca cele mai aglomerate intervale orare la Untold sunt intre 19 si 21 - pana cand petrecaretii isi gasesc locul la scene. Scena principala si scena din Sala Polivalenta sunt full odata ce artistii cu nume isi incep prestatiile. Intre 2 si 3 jumatate dimineata e mare inghesuiala la food court, e coada la toalete si in parcarea de taxi. In rest, exista puncte de acces si exit peste tot, lumea se imbulzeste numai la distractie si publicul e extrem de civilizat", a continuat ea. 



"E chiar misto sa vezi stadionul plin ochi! Si la fel de tare e felul in care toti jurnalistii se respecta intre ei si la centrul de presa... Dar, destul despre cum vad eu lucrurile. Irina, Paul, aveti legatura!"

Iata cu ce impresii au ramas dupa experienta din a treia zi de festival: 

"Am stat de vorba cu PR-ul UNTOLD si am aflat ca in spatele a tot ce se vede se ascunde o echipa formata din 8000 de oameni care, imediat dupa terminarea festivalului, incep pregatirile pentru editia urmatoare. Munca. Creativitate. Si devotament. Acestea sunt cuvintele care ar descrie organizarea. De la voluntari, la agenti de paza si pana la management, ei sunt 'primarii' oraselului Untold. Totul e impecabil aici, iar acest lucru se vede in fericirea participantilor", a concluzionat Paul.



"Imi place extrem de tare cum au organizat parcul central. Corner-ele interactive sunt atat de variate, colorate si creativ create incat nu stii cu care sa incepi. E frumos sa vezi cum, din tot acest musuroi de oameni, fiecare isi cauta povestea in care se regaseste cel mai bine Super big plus pentru organizatori: fluiditatea accesului in perimetrul festivalului. Vorba aia: toata lumea e grabita catre distractie, nu e timp de stat la cozi", a incheiat Irina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni