• PRO TV
  • Fii un cavaler Jedi al marketingului online și SEO - învață cum să ajungi nr. 1 în Google!

Fii un cavaler Jedi al marketingului online și SEO - învață cum să ajungi nr. 1 în Google!

Fii un cavaler Jedi al marketingului online și SEO - învață cum să ajungi nr. 1 în Google!

În februarie 2019 s-a deschis în București prima Școală de SEO (Search Engine Optimization).

Cum lumea marketingului online din România suferă din lipsa specialiștilor, cursul JediSEO Master promite să fie cel mai complex curs SEO ce te învață optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare sau cum să faci bani cu ajutorul Google.  

Orice site are nevoie de prezență “organică”, respectiv să fie găsit în primele poziții din Google pentru căutările specifice domeniului de activitate. Cei mai mulți oameni caută în Google produsele și serviciile de care au nevoie.  

Ovidiu Joița, fondatorul iAgency.ro, o agenție SEO de top în România, este inițiatorul acestui proiect. Ovidiu are o experiență de peste 15 ani în marketingul online românesc și a ajutat sute de business-uri să crească prin intermediul internetului. 

JediSEO School sau Școala de SEO își propune să creeze o generație nouă de specialiști în marketingul online și SEO, oameni de care orice firmă/brand, indiferent de mărime, va avea nevoie.  

"În luna februarie și martie am pregătit 13 specialiști, care-și vor găsi cu ușurință un loc de muncă bine platit” spune Ovidiu Joița, profesorul principal al cursului SEO din cadrul JediSEO School. “Mi-am propus să susțin 3 cursuri în acest an, fiind implicat și în multe alte proiecte din cadrul iAgency.ro”, continuă Ovidiu.  

Următorul curs va începe luni, 3 iunie 2019. Cursul SEO se întinde pe o perioadă de două luni, de luni până miercuri, de la 18:00 la 20:00, astfel încât să poată participa și cei care învață sau muncesc în timpul zilei. Cursul costă 500 de euro, se poate achita în două tranșe și garantează accesul la peste 50 de ore de teorie, practică și studii de caz.  

“În fiecare trimestru suntem nevoiți să angajăm colegi noi la iAgency.ro. O agenție SEO de top are nevoie de specialiști de top iar aceștia nu găsesc locuri pentru formare profesională. Nici chiar directorii de marketing din firmele mari, nu sunt specializați în marketingul online. Cam toată lumea se specializează cum poate, la locul de muncă. Am considerat că este timpul să pun la dispoziția celor pasionați de marketing cunoștințele mele acumulate în timp și să creez în câțiva ani, o generație proaspătă de specialiști, care să înțeleagă mediul online și să poată lucra în acest domeniu.” 

Urmând cursul SEO susținut de JediSEO School, vei putea să stăpânești secretele Google și vei ști care sunt acțiunile necesare pentru a ridica un site în primele poziții listate de motorul de căutare. Structura cursului se adresează atât începătorilor cât și celor mai avansați. Cererea pentru acest curs este foarte mare, dată fiind cererea mare din piața online pentru serviciile SEO. În acest moment, mai sunt doar două locuri disponibile, deși înscrierile continuă până pe 20 mai 2019. 

Cursurile vor avea loc în București, în apropiere de Piața Unirii. Nu există în acest moment posibilitatea susținerii acestui curs prin mediul online, prezența fizică fiind obligatorie. Pentru toate detaliile legate de curs se poate accesa site-ul JediSEOSchoo.ro. Tot prin intermediul site-ului se pot trimite cererile de înscriere.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni