• PRO TV
  • Diana Dumitrescu a parasit Ferma Vedetelor, iar Rona se intoarce alaturi de colegii sai

Diana Dumitrescu a parasit Ferma Vedetelor, iar Rona se intoarce alaturi de colegii sai

Diana Dumitrescu a parasit Ferma Vedetelor, iar Rona se intoarce alaturi de colegii sai

A patra saptamana in Ferma Vedetelor a inceput cu vizita Monicai, care a citit scrisoarea lasata de Rona inainte de plecarea la stana.

Desi concurentii si-au spus preferintele cu privire la alegerea noului fermier al saptamanii, decizia nu a fost a lor ci a Ronei, care a desemnat-o pe Gratiela.

"Gratiela e o fiara. Trebuie si o fiara la Ferma, daca tot am plecat eu in pribegie. Le-am facut-o, asta e!"

In timp ce Rona este plecata in exil, la stana, unde ciobanul Ciprian nu o menajeaza deloc, colegii sai primesc noi sarcini de la Nea Rata. Pentru a primi o vaca, baietii sunt nevoiti sa construiasca un adapost, iar fetele sunt responsabile cu renovarea casei fermierului.

Dupa ce saptamana trecuta Diana i-a desemnat pe sotii Duban sa fie servitori, tensiunile dintre ea si Gratiela se accentueaza. Gratiela si-a luat in serios rolul de fermier sef, insa fetele nu au fost prea incantate de propunerile ei. Desi vremea era ploioasa, ea a insistat ca Diana, Narcisa si Majda sa o ajute la renovarea casei.

Linistea din Ferma a fost intrerupta si de Nea Rata, care a venit cu o veste rea pentru concurenti. Pe langa ferma a fost vazuta o ursoaica cu pui, iar fermierii trebuie sa fie foarte vigilenti.

Ramane de vazut cum vor evolua relatiile dintre concurenti, dar si cine vor fi noii servitori ai saptamanii


 
Editia din 7 martie a inceput cu vizita Monicai, care a venit sa asiste la alegerea noilor servitori ai saptamanii. Concurentii au avut ocazia sa faca nominalizari, insa decizia finala a fost a Gratielei, care i-a numit pe Diana Dumitrescu si Cosmin Natanticu.

Tensiunile dintre Diana si sotii Duban continua, iar intre ea si Andrei au avut loc discutii aprinse, sub privirile colegilor. Acesta a tras-o la raspundere pe Diana pentru ca refuza sa munceasca si i-a reprosat ca este lipsita de respect fata de colegii sai.
 
Departe de certuri, la stana, Rona devine melancolica si se gandeste ca ar vrea sa se intoarca in ferma alaturi de colegii sai. Pana atunci insa, ea mai are de trecut probe grele date de ciobanul Ciprian.


 
Tot in editia a doua a saptamanii concurentii au fost nevoiti sa numeasca primul duelist al saptamanii, iar Natanticu a primit cele mai multe voturi. Cu toate acestea, Gratiela a decis sa o trimita pe Diana la duel, pentru a-si proteja sotul.

 
Pe cine va provoca Diana la duel, care vor fi probele, dar si cine va trebui sa plece acasa, ramane sa vedem in ultima editie a saptamanii.



A treia editie a saptamanii a inceput cu vizita lui Nea Rata, care le-a adus concurentilor mult dorita vaca, pentru care au construit un adapost. 


Dupa plecarea lui, a fost randul Monicai sa li se alature concurentilor, pentru a participa la alegerea celui de-al doilea duelist. Spre surprinderea tuturor, Diana a provocat-o pe Narcisa, chiar daca toti erau siguri ca Patrizia ca fi cea aleasa. Diana si-a justificat alegerea prin faptul ca i-a promis lui Francesco atunci cand a plecat ca va avea grija de mama lui.

La stana, Rona isi doreste sa se intoarca in ferma, insa are de trecut un test dificil. Monica si Nea Rata au mers sa ii dea proba finala, alaturi de ciobanul Ciprian. Rona a avut de muls trei litri de lapte in zece minute si a reusit la limita sa treaca testul si sa primeasca permisiunea de a se intoarce alaturi de colegii sai.
 
In duelul saptamanii s-au luptat echipele Diana - Majda si Narcisa - Dragos. Dupa primele doua probe in care au avut de carat saci de cartofi si de spart caramizi, cei patru s-au intrecut in construirea unor scari, iar echipa formata din Narcisa si Dragos a invins.


 
Diana si-a luat la revedere de la colegi si si-a cerut iertare, iar inainte de a pleca din ferma a lasat scris numele viitorului fermier sef in scrisoarea de final.


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni