Fanii considera ca are toate sansele sa o intreaca pe Nicole Cherry. Cine e tanara care face senzatie in showbiz

09 Martie 2017, 15:35


	Fanii considera ca are toate sansele sa o intreaca pe Nicole Cherry. Cine e tanara care face senzatie in showbiz

Theodora Diaconu are 19 ani si o cariera in plina ascensiune. Artista s-a remarcat pe scena muzicala din Romania odata cu lanseaza piesei "Diamonds & pearls", o colaborare cu Jester. La acea vreme, Theodora avea doar 16 ani si promitea sa devina un nume in showbiz-ul intern. 

Cunoascuta publicului sub numele Theo Rose, artista a mai lansat cateva single-uri care s-au bucurat de succes, printre care se numara "Pe Bune", "Awella" si "Aprinde luna".

Parintii au sprijinit-o de mica pe Theo sa isi urmeze pasiunea pentru muzica, sora mai mare a artistei fiind prima profesoara care i-a indrumat pasii in tainele muzicii. Theodora si-a exersat talentul pe scenele festivalurilor de muzica din Romania si a reusit sa atraga atentia publicului atat cu vocea, cat si cu frumusetea sa. 

In prezent, fanii lui Theo Rose sunt tentati sa o compare pe artista cu Nicole Cherry. Invitata in emisiunea Vorbeste Lumea, Theo Rose le-a prezentat fanilor o parte dintre membrii familiei sale. 


Mama si sora mai mare au insotit-o pe artista in platoul emisiunii prezentate de Adela Popescu si Cove. Fara urma de indoiala talentul si frumusetea sunt trasaturi de familiei, Theo mostenind de la mama sa naturaletea si feminitatea. 

Vezi si tu momentul din platoul emisiunii Vorbeste Lumea.

Vezi episoade in intregime pe

Relationate