• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Elena Lasconi a plâns în culisele "Căsătoriți pe nevăzute": "Camera de filmat nu a captat emoția pe care am simțit-o"

Elena Lasconi a plâns în culisele "Căsătoriți pe nevăzute": "Camera de filmat nu a captat emoția pe care am simțit-o"

Elena Lasconi, cea care "joacă" rolul primarului în emisiunea Căsătoriți pe nevăzute a fost invitata Adelei Popescu la Vorbește lumea. Fosta prezentatoare este acum primarul municipiului Câmpulung Muscel, însă a acceptat și provocarea unui show matrimonial inedit.

Elena Lasconi a mărturisit că se bucură nespus pentru faptul că are ocazia să facă parte din show-ul Căsătoriți pe nevăzute. Mai mult decât atât, formatul emisiunii i se pare unul atipic, dar care are șansă de reușită. Elena a povestit că a fost impresionată de modul în care s-au legat poveștile de dragoste și s-a emoționat nespus în anumite momente. 

"Nu am simțit că aparatul de filmat a captat emoția pe care am simțit-o eu acolo. La două dintre ceremonii eu am plâns. Momentul ălă când se uită unul la altul...am văzut cât de mult au așteptat și cât de mult se bucură pentru că în emisiunea asta există niște participanți cu care sunt compatibili. Mi s-a părut extraordinar, îți transmite foarte, foarte, multă emoție", a povestit Elena.  

Întrebată dacă ar accepta să participe la o asemenea emisiune din postura de concurent, Elena a oferit un răspuns pozitiv neașteptat. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni