• PRO TV
  • "Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, la ProTV. Elena Ionescu si Dima Trofim, condamnati la duel. Afla CUM VOTEZI

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, la ProTV. Elena Ionescu si Dima Trofim, condamnati la duel. Afla CUM VOTEZI

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, la ProTV. Elena Ionescu si Dima Trofim, condamnati la duel. Afla CUM VOTEZI

Daca saptamana trecuta Elena si Freek au incheiat seara de la "Dansez pentru tine" clasati pe primul loc, acum ei au intrat la duel, alaturi de perechea formata din Iulia Clisu si Dima Trofim.

"Dansez pentru tine" e in fiecare vineri, de la 20:30 la ProTV.

Duelul se va da saptamana aceasta intre Elena Ionescu si Freek si Iulia Clisu si Dima Trofim. Ca de obicei, telespectatorii pot salva perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Elena" sau "Dima", sau sunand la 0900. 760. 404 pentru Dima si la 0900. 760. 405 pentru Elena.  

REVEZI AICI CELE MAI BUNE MOMENTE DE SAMBATA SEARA, DE LA "DANSEZ PENTRU TINE" - VIDEO.

Iulia Clisu si Dima Trofim

Iulia Clisu este din Barlad, locul transformat intr-o adevarata pepiniera de dansatori de coregrafa Monica Moraru, cea prin mainile careia au trecut sute de copii. Viata acesteia a fost insa atat de grea încat, in urma stresului si a traumelor, s-a imbolnavit de obezitate morbida, una dintre cele mai cumplite afectiuni de care poate suferi un dansator. Iulia este unul dintre tinerii care îsi doresc din toata inima sa isi vada profesorul sanatos, pentru a continua sa danseze sub indrumarea unui profesionist cu har. 

Elena Ionescu si Freek
 

Din dragoste pentru aceasta forma de arta, Freek a devenit un personaj cunoscut in lumea dansului. Nimeni nu stie insa ca Adrian a plecat din provincie si si-a lasat singuri parintii care pentru el inseamna totul. A facut multe sacrificii pentru a reusi sa sa traiasca pentru dans, din dans. Desi se simte realizat pe plan profesional, suferinta lui cea mai mare este ca meseria nu il lasa sa petreaca mai mult timp impreuna cu familia, el fiind un familist convins. 

Zilnic in el se da o lupta dura intre a-si urma visul si a fi alaturi de parintii sai bolnavi, batrani si singuri. Visul sau este acela de a-si ajuta parintii, care au nevoie de o viata mai buna si mai linistita, si simte ca singurul mod prin care poate face asta este dansul. 

 

Clasamentul dupa cea de-a treia editie din acest sezon al show-ului arata asadar astfel: 

Locul I – Sore si Dark

Locul II – Ilinca si Razvan 

Locul III – Dana si Giani 

Locul IV – Ruby si Alexandru 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni