• PRO TV
  • Dupa aparitia din Game of Thrones, Ed Sheeran se pregateste sa joace intr-un alta productie importanta

Dupa aparitia din Game of Thrones, Ed Sheeran se pregateste sa joace intr-un alta productie importanta

Dupa aparitia din Game of Thrones, Ed Sheeran se pregateste sa joace intr-un alta productie importanta

Dupa ce si-a surprins fanii cu aparitia in unul dintre episoadele serialului "Game of Thrones", Ed Sheeran se pregateste sa joace un rol important intr-o noua productie cinematografica importanta.

Artistul se afla in negocieri cu producatorii unui nou film care urmeaza sa apara la Hollywood. Din informatiile facute publice pana in prezent s-a aflat ca scenariul este scris de Richard Curtis, regizorul  cunoscut pentru filmele de comedie romantica "Patru nunti si o inmormantare", "Notting Hill" sau "Pur si simplu dragoste".

Noul film va fi o comedie si va avea ca tema istoria trupei "Beatles". Pelicula urmareste povestea unui barbat care se trezeste intr-o zi si realizeaza ca este singurul care isi aminteste melodiile celebrei trupe.

"Pe tot ce pune mana Ed se transforma in aur. Este cel mai mare producator de hituri de pe planeta. Daca cineva poate face un film despre melodiile trupei "Beatles" acela este el", a declarat o sursa din echipa de productie a filmului.

Ed Sheeran este un fan declarat al trupei "Beatles", din piesele careia se inspira pentru hiturile sale. In 2014 el a luat parte in cadrul Premiilor Grammy la un tribut adus trupei, care a marcat aniversarea a 50 de ani de la prima aparitie la "The Ed Sullivan Show" in 1964.

Ed a interpretat o varianta acustica a piesei "In my life", iar Paul McCartney a fost atat de uimit de talentul lui incat i-a facut cadou o chitara pe care a scris "Pentru Ed, care este genial".

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni