• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Drama fără margini prin care a trecut Eugenia Șerban. Actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer

Drama fără margini prin care a trecut Eugenia Șerban. Actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer

Mulți o cunosc pe Eugenia Șerban ca fiind o actriță mereu cu zâmbetul pe buze, însă nu mulți știu că aceasta a trăit o adevărată dramă. Actrița a fost diagnosticată cu două forme cancer, iar lupta ei pentru viață nu a fost deloc ușoară. 

Eugenia Șerban a venit în emisiunea Vorbește lumea și a făcut declarații în exclusivitate despre situația prin care a trecut. 

"Acum nu mă mai confrunt cu nimic, acum urmez niște tratamente. Dar da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului, cancerul. M-am dus la un control și am aflat că am primul cancer. Aveam un cancer ginecologic. Am făcut și mamografie și avem două tumori într-un sân. Am avut două cancere în același timp, la fel de agresive. Am făcut o operație de 12 ore și jumătate și am ales România pentru această intervenție."

În timpul emisiunii, actrița a hotărât să renunțe la perucă, iar ochii i s-au umplut de lacrimi:

"Pentru că m-am săturat de această perucă, am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu a fost când mi s-a spus "O să rămâi fără păr". A fost un moment greu când am primit diagnosticul. Nu este om care să nu asocieze cancerul cu moartea."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni