Dragostea “dă tonul” în viața lor! Ce familie frumoasă are Tobi Ibitoye

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor cu interpretările sale de la  “Vocea României”, n-a găsit doar succesul în România, ci și iubirea. Cântărețul este căsătorit cu o frumoasă româncă pe nume Antonia, care l-a făcut și tătic în urmă cu doi ani. 

Tobi a venit în România în 2009, atunci când tatăl său a fost detaşat la Ambasada Nigeriei din Bucureşti. Trei ani mai târziu, familia lui s-a întors în țara natală, însă nigerianul a rămas aici pentru a-și finaliza studiile. În 2015 a ajuns până în finala show-ului de la “Vocea României”, acolo unde a fost susținut din public de cea care între timp i-a devenit soție. 

Artistul a fost prezent în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, alături de soția sa, Antonia, și fetița lor, Arin. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2015.

“Ne-am cunoscut în 2015, într-un local din Centrul Vechi. Este o poveste plină de coincidențe. Efectiv, un necunoscut a venit și mi-a luat mâna și a pus-o în mâna lui și am făcut cunoștință. (...) Cineva ne-a adus împreună. Nici unul dintre noi nu cunoștea persoana respectivă. Cred că băiatul acela a vrut să facă o glumă care a devenit între timp o frumoasă poveste de dragoste”, a mărturisit Antonia. Tobi a luat-o cu el la show-urile de la “Vocea României” și de atunci sunt nedespărțiți. 

Vedeți în materialul VIDEO de mai sus cum le-a schimbat viața fetița lor, Arin, și unde vor petrece Sărbătorile.

Fotografii: Instagram Tobiitoyee

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni