• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Dr. Wargha Enayati, despre bolile de inimă tot mai întâlnite la tineri: “80% din pacienții mei sunt fumători”

Dr. Wargha Enayati, despre bolile de inimă tot mai întâlnite la tineri: “80% din pacienții mei sunt fumători”

Dr. Wargha Enayati a fost astăzi la Vorbește lumea și a discutat în platoul emisiunii despre rolul lui în calitate de investitor la Imperiul Leilor. Mai mult de atât, în calitate de medic, Dr. Wargha Enayati a vorbit și despre bolile de inimă care apar tot mai des în rândul tinerilor.

Cu o experiență de 25 de ani de business, Dr. Wargha Enayati a mărturisit în ediția de azi cum trebuie să fie un concurent la Imperiul Leilor, astfel încât el să câștige invetiția mult dorită: “Convinegera vine când vezi că el are capacități profesionale. Trebuie să fie și sincer și capabil să ducă singur afacerea mai departe. Cu sfaturi e ok, dar în esență, el trebuie să știe să facă singur ce trebuie. Contează să nu fie un visător. Și mai contează ca afacerea lui să aibă un impact pozitiv pentru cei din jur. Dacă e o afacere care îi aduce doar lui și mie bani și în jurul nostru este haos, atunci n-am făcut nimic”.

Cardiologul Wargha Enayati a mai vorbit în emisiunea Vorbește lumea și despre bolile de inimă apărute din ce în ce mai des în rândul tinerilor, meționând totodată și cauzele. “Tot mai mulți pacienți de 30 de ani se prezintă la medic cu infarct miocardic. Din păcate, o primă cauză și cea mai mare este fumatul. 80% din pacienții mei cu boli cardiace sunt obezi și fumători. Apoi, de vină mai sunt sedentarismul și stresul.Toți acești factori favorizează bolile de inimă”.

Medicul a mai semnalat că vizita la cardiolog e importantă după 40 de ani. “În lipsa unui diabet sau a gutei vizita la medic, până în 50 de ani la femei și 40 de ani la bărbați, nu este neapărat necesară”.

Cine este dr. Wargha Enayati

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Este Președintele Enayati Group, un consorțiu de companii din domeniul medical și de 11 ani a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria. De 25 de ani este antreprenor în domeniul medical și creatorul sistemului privat de sănătate din România. Dr. Enayati s-a născut în Germania, din părinți de origine persană, a studiat medicina în Regensburg – Bavaria, iar ulterior a venit în România unde a studiat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, devenind medic cardiolog. Pragmatismul, inovația și spiritualitatea sunt cheia succesului lui. Prin acțiunile lui vrea să restabilească echilibrul lumii și să contribuie la progresul oamenilor prin unitate, știință și credință.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu, revin cu investiții surprinzătoare săptămâna aceasta, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Show-ul Imperiul Leilor este disponibil cu o zi înainte, EXCLUSIV, pe VOYO. 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni