• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Diana Bișinicu, o mămică foarte atentă: „E o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”

Diana Bișinicu, o mămică foarte atentă: „E o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”

Diana Bișinicu, a fost invitată astăzi alături de frumoasa ei fetiță, Riana, în platoul emisiunii Vorbește Lumea. Artista a discutat alături de Adela despre cât de importantă este educația și de ce ea trebuie să înceapă încă de la vârste fragede.

Din discuția în direct, una cât se poate de sinceră și naturală, telespectatorii și-au putut da seama ca Diana este o mamă foarte atentă: "consider că educaţia fără reguli nu e o educaţie corespunzătoare".

Nu se consideră o mămică severă și spune despre Riana că nu e încă la vârsta la care să decidă singură. De pildă, vedeta a spus că e foarte atentă cu timpul ei liber și că evită să o lase să stea prea mult în fața ecranelor: “Cumulat, pe telefon și la televizor, mai mult de două ore în weekend nu o las să stea”, a spus Diana. Cât privește alimentația, mămica a spus că are grijă ca fetița ei să mănânce foarte sănătos: “Fructe și legume bio și neapărat, fără ciocolată. Evităm să o lăsăm să mănânce dulciuri”, mărturisit Diana Bișinicu.

Adela Popescu a fost curioasă și a întrebat-o pe micuța Riana de 9 ani ce gen muzical preferă, iar ea răspuns cu o voce de-a dreptul adorabilă: “Édith Piaf cu Je ne regrette rien, Milord și Jezebel. Cel mai mult îmi place melodia Milord”.

Diana a ținut să sublinieze în timpul emisiunii că muzica ocupă un loc important în educația Rianei: “Își va face prieteni în funcție de genul preferat de muzică, nu? De aceea, am grijă ca fetița mea să asculte doar muzică bună, de exemplu Vivaldi sau melodii celebre din repertoriul franțuzesc.

Sunt foarte mulți părinți care poate nu iau în considerare... Nici eu nu am știut de la început, dar citind foarte mult despre psihologia parentală, mi-am dat seama cât de important este să fim atenți la educația celor mici. Ce vreau să subliniez e că există o mare diferență între a crește un copil și a educa unul”.

La finalul emisiunii, Diana a cântat melodia pe care a compus-o Rianei când avea șase ani, o piesă care vorbește despre dragostea de mamă și „în care se vor regăși toți părinții de fete”.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Diana Bișinicu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni