CONCURS: De martisor, Vorbeste lumea si Ferma vedetelor au pregatit o mare surpriza pentru telespectatoare!

01 Martie 2018, 08:00


	CONCURS: De martisor, Vorbeste lumea si Ferma vedetelor au pregatit o mare surpriza pentru telespectatoare!

Stilul vestimentar al fermei este un element foarte important ce aduce in prim-plan piese traditionale, valoroase, completate cu elemente cool de vestimentatie. VEZI mai multe fotografii cu rochia Monicai in GALERIA FOTO.

UPDATE: Castigatoarea concursului este Romanescu Eugenia, din Bucuresti.

CONCURS: Intre 1 si 7 martie, te poti inscrie in concurs si poti castiga pe 8 martie, de ziua femei, rochia purtata de Monica Barladeanu in emisiune. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa raspunzi la intrebarea:  Tu ce ritual de infrumusetare ai folosi daca ai fi nevoita sa traiesti in conditiile de la Ferma Vedetelor?

Declaratie Monica Barladeanu: 

"Pentru ca primesc multe mesaje de la doamne care ma intreaba despre tinutele pe care le port in Ferma vedetelor, dar mai ales pentru ca m-au induiosat mesajele unor domni care ma intreaba de unde ii pot procura sotiei vreuna din piesele pe care le-am purtat, sa le faca o surpriza de 8 Martie, ne-am gandit sa bucuram o doamna de Ziua Femeii si sa-i oferim din partea Fermei Vedetelor, una din tinutele purtate in emisiune. Este o tinuta foarte draga mie, o piesa cu adevarat spectaculoasa, ce permite multe combinatii creative. Sper ca aceasta tinuta sa ii poarte noroc castigatoarei, asa cum mi-a purtat si mie si cum le-a purtat chiar si concurentilor din ferma."

Vezi AICI regulamentul concursului!

Monica va alege pe 8 martie, in platoul Vorbeste lumea, cel mai creativ raspuns si il va premia cu tinuta ei preferata!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO