• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman cu tatăl Calinei: “Noi am hotărât să avem un copil”

De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman cu tatăl Calinei: “Noi am hotărât să avem un copil”

Catinca Roman a fost invitată în emisiunea “Vorbește lumea”, alături de Marius Mihalca, speaker motivațional. Cei doi au vorbit despre presiunea societății și a familiei asupra femeilor care trec de 30 de ani și nu sunt încă măritate.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost pusă la zid după ce a decis să aducă pe lume un copil fără să fie măritată. 

“Atunci a fost un șoc pentru toată lumea faptul că am decis să fac un copil în afara căsătoriei și cu un bărbat mult mai tânăr. N-a fost ușor, sincer! La momentul respectiv aproape că n-am gândit-o. Adică nu a fost ceva premeditat și au fost consecințe. Adică s-a mers până acolo încât s-a spus că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza asta (...) Acum e cool să faci un copil nemăritată și cu un bărbat mult mai tânăr”, a declarat Catinca Roman.

Fiica lui Petre Roman spune că anii petrecuți în Franța i-au schimbat percepția asupra noțiunii de căsnicie. “Nu s-a pus problema să ne căsătorim. Nici n-a fost vorba. Copilul am hotărât de comun acord să-l avem și cam așa a fost treaba. Norocul a fost că și tatăl Calinei a trăit mult în Occident și avea oarecum aceeași mentalitate. Nu știu… nu ne-am pus problema și după aia ne-am despărțit destul de repede și atunci lucrurile au rămas așa. Nici nu am întâlnit poate persoana cu care să-mi doresc să fac acest lucru, a mai spus creatoarea de modă.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni