• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • De 31 de ani nu mai mănâncă deloc carne, dar Anca Țurcașiu a mai făcut două schimbări majore în dietă

De 31 de ani nu mai mănâncă deloc carne, dar Anca Țurcașiu a mai făcut două schimbări majore în dietă

Ani de zile nu a consumat carne, dar în ultima perioadă a făcut două mari schimbări în dietă.

Mai precis, Anca Țurcașiu a început să consume pește, dar a renunțat defnitiv la lactate. Această din urmă decizie a luat-o din motive medicale, în urma unei inflamații.

Într-adevăr, de ceva vreme, Organizația Modială a Sănătății a transmis că, atunci când sunt consumate în exces, lactatele pot să devină inflamatorii. În plus, cei care se confruntă deja cu inflamații de diferite tipuri, au posibilitatea, pentru o stare de sănătate mai bună, să reducă mult consumul de lactate. Ceea ce Anca a și făcut. Artista are însă 31 de ani de când nu s-a mai atins de carne. 


 

La "Vorbește lumea", Anca Țurcașiu declară:
 
"Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm. A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm. "

FOTO: INSTAGRAM ANCA ȚURCAȘIU 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni