• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • De 25 de ani, pufuleții românești cuceresc lumea! Aflăm povestea lor de la antreprenorul Eliodor Apostolescu

De 25 de ani, pufuleții românești cuceresc lumea! Aflăm povestea lor de la antreprenorul Eliodor Apostolescu

Mălai grișat, ulei vegetal de palmier și sare! Ingredientele uneia dintre cele mai iubite „gustări” din România, dar și de peste hotare. Vorbim despre pufuleții românești, care au cucerit lumea de un sfert de secol.

Povestea începe la jumătatea anilor ’90, când doi prieteni, ingineri de meserie, se hotărăsc să nu mai vândă înghețată la colțul străzii și să aducă un produs nou pe piață.  

“Practic, am cumpărat un expandor de la un producător oarecare, care nu funcționa perfect, nu funcționa aproape deloc bine. Și în modul în care lucra expandorul respective scotea o dată pufuleți buni, o dată pufuleți ca niște gloanțe, o dată explodați…dezastru total. Dar norocul nostru a fost că am observant că din când în când câte un pufulete ieșea diferit de ceilalți, complet diferit. Atât eu cât și colegul meu suntem ingineri de meserie și atunci ne-am gândit că dacă există situații în care se obține așa ceva, înseamnă că există niște parametrii care conduc către produsul ăsta”, a declarat Eliodor Apostolescu, invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea.

Antreprenorul are și un mesaj pentru toți cei care întâmpină dificultăți la început de drum și vor să renunțe la afacerilor lor. “Niciodată calea ușoară nu e de mare succes”, le-a transmis afaceristul. 

Mai multe informații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni