• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Darius Grigoraș, de pe scena SuperStar, în platoul Vorbește lumea. Totul despre experiența care i-a redat încrederea în sine

Darius Grigoraș, de pe scena SuperStar, în platoul Vorbește lumea. Totul despre experiența care i-a redat încrederea în sine

Darius Grigoraș, concurentul care vinerea trecută i-a impresionat pe exigenții jurați de la SuperStar, a fost ivnitat în platoul Vorbește lumea pentru a povesti despre experiența trăită pe scenă.

Darius Grigoraș a mărturisit că a avut emoții teribile atunci când a urcat pe scenă, însă din fericire ele au fost unele constructive. 

"Am avut foarte mari emoții, sunt un om emotiv așa cum cred că s-a văzut și în momentul prestației. Am avut ochii înlăcrimați. M-a ajutat foarte tare emoția, am retrăit momentul și când m-am uitat la televizor. Am discutat cu mine pentru că înainte să vreau să particip la emisiune am avut câteva lucruri de rezolvat. Am avut anxietate și am avut nevoie de un ajutor, de un impuls de la prieteni", a povestit Darius. 

Ce concurent va reuși să-l facă pe Carla’s Dreams să spună că ”sunt microfoane care acceptă voci, dar sunt voci care cer microfoane” și va reuși să stârnească aprecierile tuturor juraților, dar și multe alte momente de neratat, vedem vineri, 15 octombrie, de la 20:30, doar pe PRO TV! 

Darius Grigoraș i-a cucerit pe jurați cu sensibilitatea interpretării. Carla’s Dreams: „Mi-a plăcut foarte tare”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni