• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Daria și Cătălin Crișan, așa tată, așa fiică! Ce meserie și-a ales tânăra după ce a renunțat la Medicină

Daria și Cătălin Crișan, așa tată, așa fiică! Ce meserie și-a ales tânăra după ce a renunțat la Medicină

Daria Crișan este făcută pentru scenă! Sunt cuvintele tatălui ei, Cătălin Crișan, care are toate motivele să fie mândru de fiica sa. 

Daria și Cătălin Crișan au fost prezenți în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, iar tânăra de 20 de ani a povestit de ce a renunțat la Facultatea de Medicină și a ales să calce pe urmele tătălui său. 

“Este o facultate foarte solicitantă, dar dacă nu ești trup și suflet mai bine nu ești deloc și eu am preferat să fiu trup și suflet. Ceea ce înseamnă că am dat toată energia acolo și acum am nevoie să-mi încarc un pic bateriile. Sunt studentă la UNATC, la Actorie”, a mărturisit Daria. 

Fiica lui Cătălin Crișan a fost admisă la Facultatea de Medicină după liceu, însă a studiat acolo doar un an. Tânăra și-a dat seama că-și dorește altceva și a reușit performanța de a fi admisă în toamnă la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), din București. Daria a intrat a șaptea pe listă.

“Nimic nu e întâmplător în viață și practic ea, fără să vrea, face exact ceea ce am făcut eu: am cântat și apoi am intrat la institut”, a declarat Cătălin Crișan. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram Daria_Crisan_

 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni