• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Daniela Gyorfi, probleme mari cu implanturile mamare. Artista se pregătește de operație

Daniela Gyorfi, probleme mari cu implanturile mamare. Artista se pregătește de operație

Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea și le-a povestit gazdelor că se pregătește de o nouă operație. Artista este nevoită să-și schimbe pentru a treia oară silicoanele. 

Daniela Gyorfi se numără printre primele vedete de la noi care și-au pus silicoane. Se întâmpla în anul 2000, iar vedeta spune că dacă ar fi știut că vor exista și consecințe s-ar fi gândit de două ori înainte să-și mărească bustul. “Dacă ar fi acum să dau timpul înapoi, cred că undeva la 70% nu mi-aș mai face”, a spus cântăreața.

Artista urmează să se opereze curând, după ce implantul de la unul dintre sâni s-a spart și resimte dureri puternice. “Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Daniela Gyorfi.

Cântăreața a mărturisit că după moartea mamei ei a prins frică de anestezie. “Recunosc că-mi este frică și eu sunt o tipă destul de puternică. Mi s-a întâmplat chestia asta după ce a murit mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă. (…) Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale. Nu este o anestezie ca la orice om normal. Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente”, a mai spus Daniela.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni