• PRO TV
  • Dana Rogoz, atacată din nou de fani pe Instagram. Cum le-a răspuns de data asta

Dana Rogoz, atacată din nou de fani pe Instagram. Cum le-a răspuns de data asta

Dana Rogoz, atacată din nou de fani pe Instagram. Cum le-a răspuns de data asta

Dana Rogoz a primit din nou un comentariu acid și a luat atitudine.

După ce - în urmă cu câteva zile - a fost în atenția presei mondene pentru că a decis să îi răspundă public unui fan care a criticat-o pentru aspectul fizic, Dana a decis să ia din nou atitudine.

Vedeta a primit un nou comentariu acid pe Instagram și a dat un răspuns pe blogul ei.

„Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți, la rândul dumneavoastră, mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.”, a scris Dana pe blogul ei. 

Citește și: Dana Rogoz, răspuns de nota 10 pentru cei care au criticat-o pentru aspectul fizic

Vedeta a continuat cu un pasaj în care a rememorat episoade de bullying pe care a fost nevoită să le îndure în perioada în care interpreta personajul Abramburica.

„Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victimă a bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine problema era că sunt vedetă. Atât. Era suficient pentru unii. Uneori mă recunoșteau pe stradă, alteori în autobuz și admirația lor se manifesta în felul descris mai sus. Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la riscurile meseriei și mergeam mai departe.”, a povestit ea.

„Să va fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viața asta.”, a concluzionat Dana Rogoz.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni