• PRO TV
  • Cum arata Cleopatra Stratan, la 13 ani de la lansarea piesei "Ghita"

Cum arata Cleopatra Stratan, la 13 ani de la lansarea piesei "Ghita"

Cum arata Cleopatra Stratan, la 13 ani de la lansarea piesei "Ghita"

In 2005, pe vremea cand avea doar 3 ani, Cleopatra Stratan era unul dintre cei mai iubiti si bine platiti artisti din Romania, datorita piesei "Ghita". 

Piesa "Ghita" compusa chiar de Pavel Stratan i-a adus fiicei sale 6 recorduri mondiale pentru cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live, cel mai tanar interpret care a lansat un album solo, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cele mai bune vanzari de album ale unui tanar artist, cel mai mare onorariu pentru o singura melodie si cel mai de succes copil.

 

#telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

De-a lungul timpului fiica lui Pavel Stratan a ramas in mintea romanilor ca fetita imbracata intr-o rochie roz cu buline, care trage dupa ea un geamantan imens pe peronul unei gari. Anii au trecut, iar Cleopatra are acum 16 ani si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. 

 

Red...???? #telascuinima❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleo_0610) on

Cleopatra este acum in clasa a IX-a in Chisinau si se focuseaza mai mult pe scoala, insa nu a renuntat nici la cariera muzicala. Tanara este activa si pe Instagram, unde isi tine la curent fanii cu cele mai noi proiecte ale sale. In cele mai recente fotografii realizate la filmarile unui nou videoclip, Cleopatra arata spectaculos, imbracata intr-o rochie rosie, pantofi cu toc si o bereta in stil frantuzesc. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni