• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina și Denis Ștefan, primele sărbători în formulă de patru. Cum li s-a schimbat viața

Cristina și Denis Ștefan, primele sărbători în formulă de patru. Cum li s-a schimbat viața

Denis și Cristina Ștefan formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună din anul 2012.

Cristina și Denis au fost invitați în emisiunea Vorbește lumea, unde au vorbit despre cum li s-a schimbat viața după venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. Cristina a devenit mămică în urmă cu patru luni și mai are acasă o fetiță, în vârstă de 8 ani.

“Asta mi-am dorit! După 14 ani de televiziune și dans și coregrafii… am vrut și mi-am dorit al doilea copil, care a venit acum. Cred că a venit în cel mai bun moment…Și stau și mă ocup de ele sută la sută”, a povestit Cristina. 

Întrebat de Adela ce fel de mămică este Cristina, Denis Ștefan a dat un răspuns surprinzător: “Sper să devină mamă eroină. Dacă o mai conving în patru-cinci ani să mai facă unul, să avem și noi un băiețel sau tot o fetiță..”

Cei doi își doresc și al treilea copil. “Dacă ar fi să se întâmple, mi-aș dori să fie diferența mică între ei… Nu aș mai sta așa mulți ani”, a adăugat Cristina. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni