• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cristina Joia, declarații la o lună de la cumplitul incident. ”Vreau la un moment dat să o iert, vreau ca binele să câștige”

Cristina Joia, declarații la o lună de la cumplitul incident. ”Vreau la un moment dat să o iert, vreau ca binele să câștige”

La începutul lunii noiembrie, Cristina Joia a trecut printr-un moment traumatizant, după ce a fost lovită în public și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Designerul emisiunii ”Visuri la cheie” a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit prin ce a trecut în ultima lună. 

Cristina Joia spune că a simțit o furie când a văzut că nimeni dintre cei prezenți în magazin nu a sărit să-i acorde vreun ajutor. Ea a sunat singură la 112. 

Acolo jos, pe pardoseală, m-am simțit neputincioasă, pentru că, efectiv, continuau să-și facă cumpărăturile. Am avut timp în spital să mă gândesc, că prima oară am simțit și eu o furie, dacă era un copil, dacă era o doamnă bolnavă cu inima. De ce să faci asta, să n-ai nicio reacție? După aia m-am gândit că: dacă nu ai toate datele, e ușor să judeci. Poate s-au speriat, poate s-au șocat. (...) Până la urmă, nu e ok, vezi un om accidentat în stradă, nu știu...trece o mașină, îl accidentează ușor și l-a lăsat acolo, nu te apropii ? sau bolnavii de epilepsie au o criză, nu e ok, adică îți pui mască, îți dai cu dezinfectant și te duci și faci ceva, pentru că uneori trei secunde de reacție contează pentru viața cuiva”

Cristina a ținut să le mulțumească doctorilor care au ajutat-o: ”Am avut un noroc că au reușit să mă opereze atunci, pentru că nu mâncasem nimic în ziua aia, era sâmbătă, fusesem pe două șantiere...și atunci nemâncând au putut să mă opereze. Am dat peste un medic rezident care a fost fantastic”.

Cristina a menționat că procesul ei de recuperare nu s-a încheiat: ”Trebuie să aștept o lună-două până se resorb aceste fire, apoi îndrep deviația și să fac ceva cu cicatricea, pentru că nu se acoperă cu fond de ten, se vede”

Cristina mai spune că în spital, și-a pus întrebarea dacă simte ură față de femeia care a agresat-o: ”Nu-mi retrag plângerea, clar, dar nu simt ură. Ura este un sentiment distructiv și mi-ar face mie rău. (...) Vreau la un moment dat să o iert, vreeau ca binele să câștige. 

Urmărește materialul video de mai sus. 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni