• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cove si-a sarbatorit ziua in platoul emisiunii "Vorbeste lumea". Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu

Cove si-a sarbatorit ziua in platoul emisiunii "Vorbeste lumea". Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu

Cove si-a sarbatorit ziua in platoul emisiunii "Vorbeste lumea". Ce mesaj i-a transmis Adela Popescu

Cove este unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune. Are simtul umorului, aduce un plus de buna dispozitie in platoul emisiunii "Vorbeste lumea" si ii incanta pe telespectatori de luni pana vineri, de la ora 11:30 pana la ora 13:00 si de la 14:00 pana la 16:00 alaturi de Adela Popescu.

Cove a implinit duminica frumoasa varsta de 42 de ani, iar familia si apropiatii si-au dorit sa ii transmita cele mai frumoase urari si cele mai sincere ganduri.

Nici Adela Popescu nu a uitat de ziua colegului sau de platou si i-a scris cateva randuri emotionante pe pagina sa de Facebook: "Nu am de gand sa spun public ca esti un profesionist cum rar intalnesti, un coleg generos, un om cu adevarat frumos ( de caracter zic, fizic ma abtin) ! Nu, nu am sa spun asta public, ca si-asa prea iti place de tine! :)))) La multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa! Ps: Te pupa si nepotu' si tatal lui!"


Pe langa faptul ca are o cariera de succes, Cove are o familie frumoasa pe care am vazut-o de-a lungul timpului in platoul emisiunii "Vorbeste lumea". Femeia care l-a cucerit definitiv pe Cove se numeste Florentina si i-a daruit acestuia un baietel. Sotia prezentatorului TV a nascut in anul 2015 prin cezariana un bebelus perfect sanatos, care a primit numele Mihai Razvan. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni