Cove se intoarce in zi de sarbatoare la Vorbeste lumea

Cove se intoarce in zi de sarbatoare la Vorbeste lumea

Luni, 29 ianuarie, este o zi speciala cu doua motive serioase de sarbatoare – se implinesc 600 de editii Vorbeste lumea si Cove revine alaturi de Adela in platoul emisiunii.

Cu ocazia celor 600 de editii, echipa Vorbeste lumea va sarbatori alaturi de popoarele lumii! Cele mai reprezentative comunitati, ce traiesc in Romania, vor petrece alaturi de Adela si Cove in sufrageria lor si vor aduce bucate alese si adevarate talente. 

Chiar daca a fost plecat in cautarea unor baieti buni de insuratoare, gata sa isi gaseasca sufletul pereche, Cove a pastrat tot timpul legatura cu Adela: Mi-a fost dor de colegii mei de la Vorbeste lumea si de atmosfera care se creeaza in fiecare zi in platou, insa am fost cu ochii pe ei! Nimic nu mi-a scapat! As vrea sa le multumesc invitatilor nostri speciali, care au fost alaturi de Adela si au pastrat cu succes spiritul emisiunii si le-au oferit telespectatorilor veselie si voie buna! De luni ne revedem in fiecare dimineata si ma bucur sa ma intorc exact cand sarbatorim 600 de editii! Am pregatit multe surprize care trec de granitele tarii si o sa fie spectacol la superlativ!

Machedonii, armenii, rusii, japonezii, mexicanii, grecii, irlandezii, romanii si tatarii vor aduce cate o bucatica din cultura lor si vor impartasi cu telespectatorii dansuri si mancaruri traditionale, costume populare, arte martiale. Nu vor lipsi nici dansurile indiene, ritmurile africane si cele turcesti. 

Monica Dascalu si Oana Andoni, frumoasele prezentatoare,  vor fi alaturi de Adela si Cove pentru a sarbatori cele 600 de editii. Luni, de la 10:30, dupa Stirile PRO TV, telespectatori sunt invitati sa ia parte la un adevarat spectacol, numai la Vorbeste lumea. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni