• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Corina Caragea, sfaturi pentru vacanțe în pandemie. Ce spune vedeta despre călătoria în Dubai

Corina Caragea, sfaturi pentru vacanțe în pandemie. Ce spune vedeta despre călătoria în Dubai

Corina Caragea a fost invitată astăzi la emisiunea Vorbește lumea, unde a povestit despre cea mai recentă călătorie a sa, în Dubai. 

Corina spune că a ales Dubaiul, pentru că nu se află pe lista galbenă. În plus, la ei toate locurile publice (piscine, restaurante, etc.) sunt deschise. Cu toate acestea, Corina povestește că a avut emoții din cauza testului PCR, pe care l-a făcut la sosirea în Dubai.

Pentru Dubai trebuie să ai test negativ făcut aici și să mai faci unul și în aeroport. Te testează ei, este gratuit, și trebuie să aștepți 24 h până când primești sms-ul prin care ți se zice: gata poți să începi vacanța, ești ok, ești negativ...”

”Am plecat cumva blindată de asigurări. Mi-am făcut asigurare medicală, pentru că nu știi niciodată. Eram asigurată în cazul în care nu mai puteam să plec din cauza testului de dinainte, să-mi pot lua banii sau să-mi amân călătoria pentru o altă dată, chiar puteam schimba și destinația, sunt companii aeriene care facilitează acest lucru...

Urmărește în materialul video de mai sus ce sfaturi oferă Corina Caragea pentru cei care își planifică o vacanță în perioada pandemiei. 


Sursă foto: Instagram/ corinacaragea, corinacaragea.ro
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni