• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Corina Caragea, despre averile fotbaliștilor. Care sunt cei mai bogați jucători din lume

Corina Caragea, despre averile fotbaliștilor. Care sunt cei mai bogați jucători din lume

EURO 2020 e în plină desfășurare, iar toate meciurile se văd la PRO TV și pe VOYO. Despre partidele de la Campionatul European, dar și despre averile fotbaliștilor, gașca Vorbește lumea a stat de vorbă cu Corina Caragea. 

“Am văzut toate meciurile de până acum. Îmi place foarte mult Italia. Este senzațională. Când a jucat acum două zile, la imn aveam pielea de găină. Deci oamenii ăia trăiesc fiecare cuvânt”, a mărturisit Corina Caragea. Știrista a dezvăluit și care este fotbalistul ei preferat în cadrul emisiunii Vorbește lumea. “La italieni, mie îmi plăcea foarte mult Francesco Totti. Îmi plac cei din generația veche. Sigur ai auzit și de Inzaghi”, i-a spus Corina lui Sore.

Îndrăgita prezentatoare a știrilor sportive le-a spus gazdelor că portughezul Cristiano Ronaldo are o avere colosală și se clasează pe primul loc în topul celor mai bogați fotbaliști. Atacantul Portugaliei are peste 500 de milioane de dolari și este și posesorul celui mai scump autoturism din lume. Starul lui Juventus are în garaj un Bugatti La Voiture Noire, în valoare de 16,7 milioane euro. 

“Îl avem pe Mbappe, cel mai tânăr…Deși e un puști super bogat. El a devenit campion mondial și și-a donat toată prima pe care a câștigat-o, mai exact 300.000 de euro unei asociații care face competiții pentru copiii cu dizabilități. În rest, își cumpără foarte multe mașini", a mai declarat Corina.

Din topul celor mai bogați fotbaliști mai fac parte Zlatan Ibrahimovici și Lionel Messi. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni