Constantin Enceanu, 35 de ani de iubire! Artistul a dezvăluit secretul căsniciei sale

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar zilele trecute au aniversat 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. 

Îndrăgitul artist de muzică populară a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a făcut mărturisi despre familia sa și femeia care i-a furat inima pentru totdeauna. 

„Mă gândeam cu soția mea cum au trecut anii ăștia...nu-mi vine să cred! Uitându-mă în urmă să știți că nu îmi pare rău că au trecut cei 35 de ani. Pentru că mi-a dat Dumnezeu un om cu care să mă înham la căruța vieții și am tras amândoi în aceeași direcție. Nu pot să spun că am mers numai pe asfalt. Au mai fost și drumuri mai puțin placute, dar până la urmă am scos-o la liman și împreuna am făcut lucruri extraordinar de frumoase”, a declarat artistul.

Constantin Enceanu (56 de ani) a dezvăluit și care este secretul căsniciei sale, dar și cum au învățat toți membrii familiei să fie chibzuiți cu banii. 

“Sunt mândru de tot ce am realizat. Am o familie frumoasă și niște copii extraordinari. (...) Așa cum spuneam au fost și lucruri mai puțin plăcute. Important este că am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi. Ce-i drept, eu am lăsat mai mult. Soția e un pic mai orgolioasă, mai ambițioasă. Până la urmă, lucrurile ne-au ieșit cum ne-am dorit”, a mai spus cântărețul. 

Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii. 

Mai multe declarații ale îndrăgitului artist vedeți în VIDEO-ul de mai sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni