• PRO TV
  • Comediantul Jim Carrey l-a enervat la culme pe Donald Trump

Comediantul Jim Carrey l-a enervat la culme pe Donald Trump

Comediantul Jim Carrey l-a enervat la culme pe Donald Trump

Jim Carrey a reveit in atentia publicului datorita noului sau proiect. Actorul s-a apucat de desenat si impartaseste cu fanii din mediul online operele sale de arta.

Desenele actorului sunt inspirate din lumea politica si infatiseaza  personaje cunoscute. Printre figurile care i-au atras atentia pana acum comediantului se numara fostul presedinte american Abraham Lincoln, omul de stiinta Stephen Hawking si nu in ultimul rand presedintele Donald Trump.

Unul dintre cele mai controversate lucrari realizate de Jim Carrey ii infatiseaza pe cei mai puternici oameni ai planetei: Vladimir Putin si Donald Trump. Desenul este unul extrem de sugestiv si ofensator la adresa actualului presedinte al Statelor Unite si sugereaza ca acesta il linguseste pe Putin. Trump este unul dintre personajele preferate ale actorului, care l-a ridiculizat in numarate randuri.

O alta personalitate pe care a ironizat-o actorul este noul secretar de presa de la Casa Alba, Sarah Huckabee Sanders, cunoscuta pentru gafele facute in scurtul timp de la de la preluarea functiei.

Desenele postate de Jim Carrey pe contul sau de Twitter au devenit virale pe internet si au fost distribuite de zeci de mii de oameni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni