• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cleopatra Stratan, eforturi imense pentru a păstra misterul Gheișei de la Masked Singer: "Costumul avea 30 de kilograme"

Cleopatra Stratan, eforturi imense pentru a păstra misterul Gheișei de la Masked Singer: "Costumul avea 30 de kilograme"

În ediția de joi a show-ului Masked Singer am aflat cine s-a ascuns în spatele Gheișei. Cleopatra Stratan a fost recunocută de către Mihaela Rădulescu, după ce a interpretat o melodie în limba rusă, și astfel a fost eliminată din concurs. Vineri a fost invitată la Vorbește lumea pentru a vorbi despre experiența Masked Singer. 

Cleopatra Stratan a dat viață Gheișei de la Masked Singer, iar sacrificiile pe care le-a făcut pentru a nu fi recunoscută au fost imense. În platoul Vorbește lumea, Cleopatra a dezvăluit că întreg costumul a cântărit nu mai puțin de 30 de kilograme și că a depus un efort imens pentru a se putea mișca.

Mai mult decât atât, ea a mărturisit că pentru a se putea orienta în spațiu a avut o cameră montată în interiorul căștii. Întrebată cum ar descrie participarea la Masked Singer, Cleopatra a oferit un răspuns amplu. 

"A fost așa cum am mai spus. Cea mai mișto și complexă experiență pe care am avut-o în viața mea. Modul în care am ajuns în platou și în backstage a fost foarte misterios, zici că eram într-un film de spionaj. Părinții mei și Edward, soțul meu, cu ei m-am consultat atunci când am acceptat provocarea Masked Singer. Tot costumul ăla pe care îl vedeți pe filmare, cel de Gheișă, cântărea 30 de kilograme. Nu puteam să mă mișc...Mă așteptam să mă ghicească Mihaela Rădulescu pentru că ea mă cunoaștea cel mai bine ca artistă", a declarat Cleopatra. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni