• PRO TV
  • Cleopatra Stratan cucerește topurile muzicale româneşti. Tânăra se bucură de un succes spectaculos

Cleopatra Stratan cucerește topurile muzicale româneşti. Tânăra se bucură de un succes spectaculos

Cleopatra Stratan cucerește topurile muzicale româneşti. Tânăra se bucură de un succes spectaculos

La nici trei ani împliniţi, Cleopatra Stratan cucerea publicul din România cu melodia “Ghiţă”. Acum, tânăra s-a relansat în muzică cu piesa “Te Las cu Inima”, la vârsta de 15 ani, însă fanii nu au uitat de aceasta, dovadă fiind cele peste 13 milioane de vizualizări ale noului hit pe YouTube.

Noua melodie reprezintă un fel de continuare a îndrăgitei piese “Ghiţă”. Videoclipul o arată pe Cleopatra într-o ipostază asemănătoare cu primul său clip, purtând o rochie roşie, trăgând un bagaj după ea. Interpreta nu mai este, însă, un copil, ci o domnişoară rafinată. De data aceasta, tânărul care nu şi-a făcut apariţia la portiţă în trecut este cucerit de tânără într-o frumoasă poveste de dragoste a adolescenţei.

Clipul se bucură de mai mult de 13 milioane de vizualizări pe YouTube şi aproape 6 mii de comentarii ale fanilor, la o lună de la lansarea piesei.

Cântăreaţa se poate lăuda, în plus, cu 6 titluri în Cartea Recordurilor pentru înregistrarea unui album la o vârstă atât de fragedă. Tot acest success este evident în încasările extraordinare de 4000 de euro pentru concerte de numai 35 de minute. Concertele care au loc în afara Chişinăului conduc la mai multe cerinţe din partea artistei, aceasta solicitând cazare, bilete de avion sau alt transport. 

Cleopatra Stratan este fiica artistului Pavel Stratan, născută în Republica Moldova. Tânăra va împlini anul acesta 16 ani şi este clasa a IX-a în liceu, îmbinând învătătura cu pasiunea pentru muzică.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni