Claudia Neghină va avea o rubrică săptămânală în emisiunea “Vorbește lumea”

Începând de vineri, 4 februarie, modelul Claudia Neghină îi va încânta pe telespectatorii emisiunii “Vorbește lumea” cu subiecte atent alese, pe măsura expertizei sale. 

În calitate nutriționistă, instructor de fitness și aerobic, dar și mămică, Claudia Neghină promite să vorbească telespectatorilor pe cele mai interesante teme legate de sport, maternitate, întreținere corporală, frumusețe, dar și modă!

Astăzi, Claudia a vorbit despre viața ei de mamă, dar și despre obiceiurile ei sănătoase de alimentație.

De când o am pe cea mica am renăscut pentru a doua oară. M-am redescoperit! Am observat calități la mine pe care nu credeam că le am, sunt mult mai grijulie și sunt mult mai fericită. Sofia, fiica mea, este o fetiță foarte fericită, toată ziua râde. (…) În sarcină am luat șapte kilograme. M-a ajutat foarte mult pentru că deja aveam un stil de viață foarte sănătos. E important să avem grijă de dinainte. Pe mine sportul și alimentația sănătoasă, nu dietele, pentru că nu sunt de acord cu ele, m-au ajutat foarte mult! Acestea două sunt o investiție pe termen lung”, a explicat Claudia. 

Modelul a impresionat telespectatorii nu doar cu charisma și informațiile ei extrem de utile, ci și cu outfitul ales, un top negru și o fustă scurtă decupată. Ținuta i-a pus în valoare silueta impecabilă, iar Cabral nu a ezitat să o complimenteze spunându-i că arată excelent.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni