• PRO TV
  • Cine e artistul care l-a bătut pe Papa Francisc la postările pe Instagram. Ce record a stabilit

Cine e artistul care l-a bătut pe Papa Francisc la postările pe Instagram. Ce record a stabilit

Cine e artistul care l-a bătut pe Papa Francisc la postările pe Instagram. Ce record a stabilit

Un cântăreț de 22 de ani din Coreea de Sud a stabilit un record de notorietate incredibil. Artistul l-a detronat pe Papa Francisc, deținătorul recordului anterior.

Daniel Kang, care a cunoscut popularitatea în Coreea de Sud cu trupa Wanna One, a devenit o celebritate pe Instagram în primele ore ale anului 2019. Artistul, care și-a făcut cont pe rețeaua socială în a doua zi a noului an, a ajuns la un milion de fani în decurs de 11 ore și 36 de minute. Tânărul a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai rapidă ascensiune pe Instagram, doborând vechiul record, deținut de Papa Francisc în 2016.

Atunci, suveranul pontif a debutat pe Instagram cu numele franciscus și a ajuns la un milion de admiratori în 12 ore.

Prima postare a cântărețului sud-coreean a fost una banală, un salut adresat la început de drum pe rețeaua socială: „HELLO!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HELLO ???????? @thisisdaniel_k OPEN #강다니엘 #KangDaniel

A post shared by 강다니엘 OfficialKangDaniel (@thisisdaniel_k) on


Daniel Kang are acum 2,2 milioane de urmăritori, deși s-au scurs doar 20 de zile de la crearea contului de Instagram. Totodată, artistul are doar 17 postări pe rețeaua de socializare.

Tânărul a devenit cunoscut în Coreea de Sud după ce a apărut, împreună cu cei zece colegi de trupă, la emisiunea de talente Produce 101.

Papa Francisc vine în România

Suveranul pontif va face două vizite oficiale în România. La 31 mai 2019, Papa Francisc va ajunge în Capitală, unde va fi primit de președintele Klaus Iohannis. Conform programului, suveranul pontif va petrecete trei zile în țara noastră, timp în care va vizita Catedrala Mântuirii Neamului, apoi se va deplasa la Iași și la Blaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pope Francis (@franciscus) on


Pe 1 iunie 2019, Papa Francisc e așteptat la Iași, alături de o suită impresionantă: 30 de cardinali și 100 de jurnaliști din toată lumea, acreditați la Vatican. Vizita la Iași e justificată de faptul că în județul Iași trăiesc cei mai mulți creștini romano-catolici din România.  

Papa Francisc va vizita zonele sărace ale României. Detalii la Știrile PRO TV din 11 ianuarie 2019.

Conform autorităților române, Papa Francisc va petrece în România cel mult două ore. Programul său cuprinde participarea la o ceremonie religioasă care va avea loc în piața din fața Palatului Culturii. Suveranul pontif se va deplasa cu vestitul său papamobil, din interiorul căruia va binecuvânta credincioșii care vor fi la Iași.

Papa Francisc nu e singurul lider religios de la Vatican care vizitează România. În mai 1999, Papa Ioan Paul al II-lea a fost la București.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni