• PRO TV
  • Chris Pratt și Anna Faris au finalizat divorțul. Ce vor face cu fiul lor de șase ani

Chris Pratt și Anna Faris au finalizat divorțul. Ce vor face cu fiul lor de șase ani

Chris Pratt și Anna Faris au finalizat divorțul. Ce vor face cu fiul lor de șase ani

Starul din Gardienii Galaxiei, Chris Pratt, și actrița Anna Faris și-au pus semnăturile pe actele finale de divorț, în fața judecătorilor. Cei doi așteaptă decizia instanței, însă au cerut un judecător privat pentru această etapă a procesului.

Chris Pratt și Anna Faris au depus actele de divorț în decembrie 2017. Deși nu au avut divergențe, procesul a durat până în octombrie 2018. Cei doi au cerut în instanță custodie comună pentru fiul lor de șase ani, Jack. Deși au fost căsătoriți vreme de opt ani, averea nu o vor împărți frățește. Ei au semnat un contract prenupțial în 2009, astfel încât niciunul nu poate pretinde nimic din averea celuilalt.

Christ Pratt, care a făcut bani frumoși cu rolurile din Gardienii Galaxiei și Jurrasic World, are o avere de 40 de milioane de dolari. Fosta sa soție, cunoscută în special pentru aparițiile din seria Scary Movie, a acumulat o avere de 20 de milioane de dolari

Conform TMZ, avocații Annei au cerut judecătorului să scoată cazul lor din sistemul juridic de stat și să le permită să angajeze un judecător particular. În Statele Unite ale Americii, cetățenii americani pot apela la instituția judecătorului privat pentru rezolvarea cu celeritate a anumitor spețe. Din cauza numărului ridicat de procese aflate pe rol, deciziile instanțelor vin foarte greu.

Chris Pratt și Anna Faris vor să încheie conturile cât mai repede și fiecare dintre ei are cel puțin un motiv întemeiat.

 

Amândoi și-au refăcut viețile la scurt timp după separare

Chris Pratt și Anna Faris au anunțat în august 2017 că se despart. Chiar înainte de a depune actele de divorț, cei doi au fost văzuți cu alți parteneri. 

Anna Faris a început să se întâlnească încă din  noiembrie cu cineastul Michael Barrett, iar Chris Pratt a început o relație cu fiica lui Arnold Schwartzenegger – Katherine – în această vară. 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni