Celia: “Am născut, dar acum urmează o altă etapă extrem de dificilă”

Deși era programată la cezariană pe 20 februarie, Celia a născut mai devreme o fetiță perfect sănătoasă! Cum se simte acum vedeta și fetița ei, Sara Maria, am aflat char azi la Vorbește lumea!

Cântăreața a vorbit online cu Adela Popescu și a ținut să transmită că deși a născut mai devreme de programarea făcută la cezariană, Celia a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de aproape cinci kilograme.

Celia a revenit acasă de la maternitate acum două zile. “Contracțiile au fost extrem de puternice și m-au luat prins surprindere. Mi s-a rupt apa, așa că a trebuit să merg la urgență la spital. Pot să vă spun că nu aveam nimic pregatit. Geanta de maternitate nu era gata”.

Cântăreața a devenit mămică pentru a două oară pe 16 februarie. “Am născut prin cezariană și acum urmează o altă etapă extrem de dificilă. Cea a furiei laptelui. Mă doare foarte mult când alăptez fetița. Dar îmi doresc să fac asta! Știu cât de mult contează să alăptezi și sunt motivată să fac ce trebuie chiar și în ciuda chinului prin care trec acum. (...) Am trecut și cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lăsat. (...) Știu că îmi va fi foarte greu până se obișnuiește organismul. Sper ca durerile să nu țină mai mult de o săptămână. Încerc să mă țin tare și sunt sigură că voi reuși”.

Adela Popescu a fost curioasă să afle de la Celia și cu cine seamănă Sara Maria. “Gura este a mea, ochii cred că sunt ai soțului. O adorăm și e perfectă așa cum este. Și Angelo e foarte fericit că are o surioasă sănătoasă și adorabilă. Mi-a zis că abia aștepta să vin acasă cu ea”, a mai spus cu entuziasm vedeta.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni