• PRO TV
  • Cei 100 au cântat aseară cu Irina Pelin și Georgia Dascălu. Emisiunea Cântă acum cu mine a fost lider de audiență!

Cei 100 au cântat aseară cu Irina Pelin și Georgia Dascălu. Emisiunea Cântă acum cu mine a fost lider de audiență!

Cei 100 au cântat aseară cu Irina Pelin și Georgia Dascălu. Emisiunea Cântă acum cu mine a fost lider de audiență!

Duminică seară, cei 100 au avut parte de momente emoționante pe scena Cântă acum cu mine.

În căutarea celui mai bun entertainer din România, interpretul eligibil să intre în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, cel mai exigent și divers juriu a ascultat o mulțime de melodii care l-au făcut să se ridice în picioare, dar și să plângă de emoție.

Irina Pelin a cântat ”I will survive” și a ridicat 99 dintre cei 100 de jurați, iar momentul ei plin de energie i-a asigurat un loc în finală. Pe locurile doi și trei s-au clasat Georgia Dascălu și Kesu Ismail, iar în urma duelului dintre cei doi, Georgia a strâns cu 97 de puncte, cu 94 mai multe decât Kesu, și a mers direct în marea finală. 

A doua ediție Cântă acum cu mine a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. Peste 1.4 milioane de telespectatori, au urmărit minut cu minut momentele pregătite de concurenți, dar și votul celui mai exigent și divers juriu văzut vreodată într-un show de televiziune. La ora 20:22, în minutul de aur, peste 1.7 milioane de români se uitau la emisiunea Cântă acum cu mine. 

Cum vor reacționa cei 100 la următorii concurenți și ce piese își vor alege participanții pentru a-i impresiona, vedem în următoarea ediție Cântă acum cu mine, duminică, 31 martie. 

Ediția Cântă acum cu mine de aseară este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni