• PRO TV
  • Cea mai sincera vedeta insarcinata? Ce a scris actrita in dreptul unei imagini cu trupul ei "ciudat"

Cea mai sincera vedeta insarcinata? Ce a scris actrita in dreptul unei imagini cu trupul ei "ciudat"

Cea mai sincera vedeta insarcinata? Ce a scris actrita in dreptul unei imagini cu trupul ei "ciudat"

Hilary Duff a atras atenția tuturor, în momentul în care prima sarcina i-a schimbat radical formele trupului. Cu o silueta ceva mai conturată decât înainte, actrița care cucerea toate adolescentele în urmă cu câțiva ani, și-a recăpătat popularitatea.

Câteva kilograme în plus și mersul la sala de sport au făcut minuni pentru Hilary Duff. Actrița a devenit senzația internetului și toată lumea a vorbit, pentru o perioadă, despre posteriorul ei. 

Deși au existat persoane care nu s-au ferit să o critice pentru faptul că s-a îngrășat, Hilary a postat imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie, cu "defectele" la vedere. Ba chiar a ținut să le scrie altor femei și mame că este normal ca trupurile lor să se schimbe.

Acum, la a două sarcina, actrița nu se ferește să fie văzută, ba chiar se fotografiază singură, cu o sinceritate care a cucerit toate femeile care îi urmăresc contul de Instagram.

"Adorabil faptul că port o mică viață în mine și că visez zilnic la noile aventuri ce vor apărea în viată mea, daaaaar îmi este aproape imposibil să mă încalț cu proprii mei pantofi...m-am săturat să mă trezesc de 9 ori pe noapte, pentru a merge la toaletă, sau să mă uit la corpul asta ciudat, din oglindă, care nu pare să îmi mai aparțină, pentru moment", a scris vedeta în dreptul unei imagini care a strâns nu mai putin de 991 000 de aprecieri.

O mulțime de fane au ținut să îi spună că este un exemplu de sinceritate, iar unii domni chiar i-au transmis cât de sexy este.

Hilary Duff a devenit celebra după ce a apărut într-o serie de filme Disney. Blonduță, minionă și extrem de simpatică, actrița a rămas în atenția publicului și datorită faptului că nu s-a implicat în scandaluri și nu și-a construit cariera pe baza fizicului sau. În plus, Hilary este și cântăreața și nu își neglijează deloc activitatea muzicală, chiar dacă nu mai are același succes că în urmă cu câțiva ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni