• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ce reprezintă perioada de stagnare, adică cea în care nu mai slăbești, în PSIHO-DIETĂ?

Ce reprezintă perioada de stagnare, adică cea în care nu mai slăbești, în PSIHO-DIETĂ?

Anca Alungulesei este terapeut nutrițional și creatoarea PSIHO-DIETEI, metodă integrativă de slăbit și menținere cu rezultate pe viață.  

În ediția "Vorbește lumea" de azi, Anca Alungulesei a povestit despre etapa de stagnare într-o dietă. Deși această etapă îi sperie pe mulți dintre cei care vor să slăbească, Anca spune că e o perioadă normală și chiar benefică pentru persoana în cauză. Aflați mai multe în video-ul atașat acestui material.



Pe internet, Anca Alungulesei spune despre aceast[ metodă a PSIHO-DIETEI: 

"Am folosit de-a lungul timpului nenumărate tehnici/instrumente, am văzut clar ce funcționează și ce nu funcționează, în ce moment trebuie aplicat fiecare dintre ele și, după aproape 10 ani de studiu personal și lucru practic cu cliențîi, am creat PSIHO DIETĂ – metodă cu care lucrez cu fiecare persoană care are nevoie de ajutorul meu și care, până acum, a oferit rezultatele așteptate fiecărui client în parte.

Instrumentele la care mă refer nu sunt doar intrumente nutriționale ci sunt instrumente folosite în mai multe științe. Căci, cu siguranță știi și tu faptul că, nu doar alimentația este cea aduce organismul în starea de homeostazie ci sunt mult mai mulți factori. Deși alimentația este piatră de temelie pentru un stil de viață sănătos, uneori sunt alte elemente care primează în această ecuație: modalitatea în care ne raportăm noi la mediu, felul în care gândim și în care simțim dar și modalitatea în care reușim să gestionăm stresul.

În toți aceșți ani, în care m-am ocupat de starea de sănătate a tuturor celor cu care am lucrat, scopul meu a fost să-i ajut să-și îmbunătățească calitățîi viețîi și am făcut acest lucru prin pregătirea mea profestionala tocmai cu acele instrumente de care fiecare persoană cu care am lucrat avea nevoie căci, atunci când vorbim de „imbunatirea calitățîi viețîi” există, fără doar și poate, o serie de obiceiuri de viață care, aduse împreună, conduc către starea naturală pentru care am fost creați: să trăim mult și bine."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni