Ce operații estetice are Daniela Gyorfi: „Am fost prima care a recunoscut”

Daniela Gyorfi a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește Lumea, acolo unde a discutat despre operațiile estetice pe care le are. Iată la ce proceduri a apelat artista!

Daniela Gyorfi este o persoană asumată, puternică și care spune mereu lucrurilor pe nume. Aceasta și-a conturat o imagine extrem de solidă în spațiul public și reușește să atragă simpatia publicului grație personalității sale. Astăzi ea a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește Lumea, acolo unde a spus ce operații estetice are.

Topicul emisiunii a fost referitor la operațiile estetice, iar Daniela Gyorfi împreună cu un cunoscut medic au fost prezenți în platou. Aici, cântăreața a recunoscut că a apelat de mai multe ori la astfel de proceduri, făcându-și implant mamar de trei ori!

„În primul rând, cred că fiecare ar trebui să vorbească pentru el. Eu nu sunt împotriva, am fost tot timpul o tipă foarte asumată. Am fost prima care a recunoscut că și-a făcut o intervenție la sâni. Mi se pare, pentru că suntem persoane publice, de bun simț să spunem (...). Mi-am făcut operație de trei ori la sâni, și nasul mi l-am operat, deși nu trebuia. Sunt o tipă care are grijă de ea. Încerc să arăt bine”, a declarat ea. 



Daniela Gyorfi a ținut să menționeze faptul că dantura joacă un rol foarte important în fizionomia unei persoane și că datorită unei îngrijiri corecte, se poate evita mersul la medicul estetician.

„Dantura este foarte importantă. La buze mi-am pus, a migrat, mi-am scos iarăși substanțele, m-am dus în altă parte. Acum consider că sunt cât de cât mai bine. Vreau din septembrie să îmi fac tot felul de tratamente, poate ajung și la o operație”, a mai spus ea.

Sursă foto: Daniela Gyorfi/Facebook

VEZI MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni