• PRO TV
  • Ce fel de tată este Donald Trump pentru micul Barron: ”Dacă ai bani, este grozav să ai copii”

Ce fel de tată este Donald Trump pentru micul Barron: ”Dacă ai bani, este grozav să ai copii”

Ce fel de tată este Donald Trump pentru micul Barron: ”Dacă ai bani, este grozav să ai copii”

Melania (48 de ani) și Donald Trump (72 de ani) au împreună un singur copil, pe Barron, în vârstă de 12 ani.

Donald Trump are cinci copii cu trei femei diferite. Ivanka, Donald Jr și Eric provin din prima lui căsnicie, cu Ivana Trump. Tiffany Trump este fiica sa din căsnicia cu Marla Maples, iar Barron este cel mai tânăr moștenitor al lui Trump.

Citește și: Melania și Donald Trump, poza oficială de Crăciun. Ce spun experții în limbajul trupului

Cum este însă președintele Statelor Unite ca părinte? Într-un interviu acordat acum câțiva ani lui Larry King, acesta vorbea despre calitățile de mamă ale soției sale, Melania, dar și despre cum se vede el în calitate de tată.

Astfel, înainte să se nască Barron, Donald Trump spunea: ”O știu pe Melania și cred că eu nu voi schimba scutece, n-o să fac mâncare pentru copil, s-ar putea nici să nu văd copilul. Ea va fi o mamă incredibilă. Eu voi fi un tată bun. Dacă ai bani, este grozav să ai copii”.

În 2011, Melania a confirmat într-un interviu că vorbele lui Donald s-au adeverit. La ora actuală, Barron are 12 ani și este mai înalt decât mama sa. Conform mamei sale, nu are conturi pe social media și ”este înnebunit după sporturi”. Mulțumită Melaniei, vorbește fluent limba slovenă. 

Barron este considerat ”micul Donald”. ”Este foarte foarte încăpățânat, foarte special, foarte inteligent. Este indepedent și are păreri foarte ferme, la fel ca tatăl său. Nu este tipul de copil care să se îmbrace în trening. Preferă costumul cu cravată, ca tatăl său. De multe ori, îi spun micul Donald”, declară mama sa.

Cât despre tatăl său, acesta preferă să lase educația lui Barron în grija Melaniei. În schimb, el merge cu băiatul la golf sau la meciuri de fotbal, iau cina împreună ori de câte ori este posibil, iar în 2018, cei doi au petrecut Crăciunul la Casa Albă, în lipsa Melaniei, care a fost în vacanță în Florida. 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni