• PRO TV
  • Ce compromis au făcut Chris Pratt și Anna Faris de dragul copilului lor, după divorț

Ce compromis au făcut Chris Pratt și Anna Faris de dragul copilului lor, după divorț

Ce compromis au făcut Chris Pratt și Anna Faris de dragul copilului lor, după divorț

Chris Pratt și Anna Faris au terminat, în sfârșit, procesul de divorț. Ei au obținut custodie comună asupra copilului lor și au fost de acord cu un compromis major, de dragul lui.

Un judecător privat s-a pronunțat definitiv în procesul de divorț deschis de Chris Pratt și Anna Faris în decembrie 2017. Cei doi s-au despărțit fără scandal și au obținut custodie comună asupra fiului lor, Jack, în vârstă de șase ani. Cei doi actori au fost de acord să facă un compromis major de dragul lui. Chris Pratt și Anna Faris și-au luat angajamentul în instanță să locuiască la cel mult 8 kilometri unul de celălalt, pentru a putea fi aproape de fiul lor. 

Cei doi s-au înțeles să respecte înțelegerea în următorii cinci ani, adică până când fiul lor va ajunge în clasa a VI-a, scrie aceshowbiz.com

Însă, dacă unul dintre ei trebuie să se mute în afara acestui perimetru, trebuie să-l anunțe pe celălalt, în scris, cu cel puțin trei luni înainte. Totodată, fiecare părinte trebuie să-l înștiințeze pe celălalt, cu 30 de zile înainte, dacă vrea să-l ia pe Jack în vacanțe care au loc în afara granițelor SUA.

Citește și: Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger, decizie șoc în legătură cu relația lor
 

Tot de dragul copilului lor, Cris Pratt și Anna Faris au renunțat să pretindă, unul altuia, pensie alimentară. Însă, cei doi varsă benevol importante sume de bani într-un cont deschis pe numele fiului lor. Suma colectată va fi folosită, în mod special, pentru studiile lui Jack, pentru care ei se vor pune de acord.

Actorul din Gardienii Galaxiei și Anna Faris au fost căsătoriți din iulie 2009. Acum, fiecare și-a refăcut viața. Anna Faris a început să se întâlnească încă din  noiembrie cu cineastul Michael Barrett, iar Chris Pratt a început o relație cu fiica lui Arnold Schwartzenegger – Katherine – în această vară. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni