Ce a făcut Cosmina Păsărin în timpul pandemiei: “Mie chiar mi-a prins bine!”

Cosmina Păsărin a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, acolo unde a povestit cum a fost pentru ea perioada de pandemie, dar și ce planuri de viitor are. 

“A fost o perioadă mai ciudată, dar trebuie să recunosc că nu a fost una dintre cele mai rele perioade din viața mea. Poate par așa o persoană mai ciudată că spun astfel de lucruri, dar mie chiar mi-a prins bine. Sunt bune și pauzele. Ne mai reîncărcăm, ne mai gândim și la alte lucruri nu doar la muncă, nu doar la lucrurile pe care trebuie să le facem tot timpul. Ne mai relaxăm, ne mai odihnim. Chiar n-a fost o perioadă rea. Am avut și perioade mai rele din nefericire. Însă mă bucur evident că am reînceput acum activitatea”, a declarat vedeta. 

Întrebată de Cove care a fost cea mai grea perioadă din viața ei, Cosmina a vorbit de momentul în care și-a pierdut tatăl. “Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit. Aveam doar 16 ani. (…) Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum pentru că au trecut mulți ani. Dar când ai acel reper negativ, când vin perioade un pic mai grele parcă le suporți altfel. (…) După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit”, a mărturisit Cosmina.

Vedeta are agenda plină de evenimente și a declarat că momentan nu are niciun plan de vacanță. Mai mult, Cosmina Păsărin le-a spus gazdelor emisiunii că-n timpul pandemiei și-a dat seama cât de mult îi place să fie singură. 

“Am observat că îmi place cam mult să stau singură. În perioada de izolare am stat închisă în casă vreo 60 de zile. Și am supraviețuit. A fost un exercițiu bun”, a conchis bruneta. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni